Uskavigården

Bild på Uskavigården Bild på Uskavigården Bild på Uskavigården

Om anläggningen

Uskavigården erbjuder olika former av boende. Bo nära sjön i våra Strandstugor eller pröva på vildmarkslivet i vår Vildmarksby. Vi har vandrarhem med tolv fyrabäddsrum och fyra tvåbäddsrum. Vi kan erbjuda tältplatser samt husvagnsplatser med eller utan el.

Det finns mycket att göra på och kring Uskavi. Vi har minigolf och beachvolleybollplan på gården. För den badsugne har vi en badstrand. Vi hyr ut kanoter, kajaker och stand-up-paddleboards för paddling på sjön eller längs kanotleden. Till den som vill fiska säljer vi fiskekort. En vandring i Bergslagsskogarna görs enkelt på Bergslagsleden eller på den 12 km långa rundslingan.

Prislista

Vandrarhem

250 kr/pers och natt

Stugor 

Strandstugor (48 m² 3 sovrum):  1500 kr/dygn

Kolhus (30 m² 2 sovrum): 1200 kr/dygn

Vildmarksby

140 kr/pers

Camping

Tält:  250kr/dygn

lågsäsong
Camping med el 275kr/dygn
Camping utan el 235 kr/dygn

högsäsong
Camping med el 315kr/dygn
Camping utan el 275 kr/dygn

Hitta hit

Från Örebro. Åk på R50 mot Falun. Vid Skärmarboda skyltas det Nora och väg 243, ta av mot Nora. I Nora skyltas det till Uskavigården 15 km. 
Tips:  I Skärmarboda börjar Turistvägen "Tre Sjöars Väg". Den markeras med en brun skylt med en vit blomma på. Tre Sjöas Väg leder ända fram till Uskavigården. 

Från Lindesberg: Kör ut mot Riksväg 50. Åk antingen ut mot Fanthyttan (norr över) och ta av vänster in på Tre Sjöars väg. 4 km på vägen längsmed sjön till Uskavigården

Från Stockholm: Kör E18 mot Örebro. I Arboga tar man av mot Lindesberg. Där efter följ vägbeskrivning från Lindesberg ovan.

Webbkarta

Kontaktuppgifter

Uskavigården, Tre Sjöars Väg, Siggeboda 313

713 94 NORA

Fakta

Lunch
Tältplats
Vandrarhem rum
Stuga
Camping
Avstånd till Uskavi: 0 km
Wifi
Sko-/klädtorkning
Tvätt
Pris från: 250 kr
Tillhör etapp:

Aktiviteter

© 2024 REGION ÖREBRO LÄN