Stigmansgården Logi & Café

Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café Bild på Stigmansgården Logi & Café

Om anläggningen

Stigmansgårdens Logi & Café ligger naturskönt med underbar utsikt över Bocksjön och granne med Tivedens nationalpark.

Vi erbjuder ett prisvärt och lugnt boende när du besöker Tiveden.  Stigmansgården erbjuder vandrarhem och stugor. Vi har även en ställplats och det finns möjlighet att sätta upp ett tält.

I vårt café serveras hembakat och lättare rätter i avkopplande miljö. I caféet serveras frukost, lättare rätter och förstås hembakat.

Stigmansgården är även perfekt som lägergård, släktträffar och grupper som söker eget hushåll. Stor samlingslokal med kök.

Stigmansgården ligger nära till vandringsleder så som Bergslagsleden och Tivedens nationalpark. Nära även till fiskesjöar. På boendet är husdjur välkomna. Stigmansgården har egen strand med grillplats.

Hitta hit

Stigmansgården ligger efter väg 49 mellan Karlsborg och Askersund. Man tar av mot Tivedens nationalpark samt Stigmansgården 4 km. vi ligger 200 m från Bergslagsleden och 1 km från Stenkällegården.

Webbkarta

Kontaktuppgifter

Stigmansgården

54695 Karlsborg

Fakta

Frukost
Lunch
Middag
Kvällsmat
Matpaket
Tältplats
Vandrarhem rum
Stuga
Camping
Avstånd till Stenkällegården: 1 km
Wifi
Pris från: 300 kr
Tillhör etapp:

Aktiviteter

© 2024 REGION ÖREBRO LÄN