Absolut Tiveden

Bild på Absolut Tiveden Bild på Absolut Tiveden

Om anläggningen

Välkommen till Tivedens möjligtvis modernaste boende. Här finns du ett nyrenoverat hus där allting är i toppskick. I huset så finner du 8 bäddar i lyxiga sängar, vedugnseldad pizzaugn, behaglig jordvärme och lyxigt matbord i ek. Med lanthandel, restaurang, bar och café som närmaste grannar, så finns allt du behöver inom ett stenkasts avstånd.

Stora utrymmen i kök, vardagsrum och 2 fina badrum, gör att trängsel är ett minne blott även vid ett större sällskap.


I närheten så finner du badplatser, nationalpark, vandrings-, kanot, cykel- och ridleder. Dessutom så finns höghöjdsbana och utförsåkning i slalombackar för de djärva.

Prislista

4000 kr per natt

Hitta hit

Om du kommer i riktning från Göteborg så svänger du av E20 till höger när du kommer till Finnerödja. Därefter kör du vidare på väg 572 mot Tiveden nationalpark / Sannerud. Väl Sannerud så svänger du av första avfarten till höger och följer den tills du kommer till lanthandeln där du finner boendet. Ifall du kommer från Stockholmshållet kan du antingen köra vänster i rondellen i Laxå och därefter fortsätta på väg 205 i dryga 5 kilometer och sen svänga höger in på väg 533 där du ser en skylt som pekar mot Sannerud.

Webbkarta

Kontaktuppgifter

Sanneruds Bygata 27

69597 Tived

Fakta

Stuga
Avstånd till Tivedstorp: 0 km
Tillgång till mataffär
Wifi
Sko-/klädtorkning
Tvätt
Bagageskjuts
Pris från: 4000 kr
Tillhör etapp:

Aktiviteter

© 2024 REGION ÖREBRO LÄN